Tips voor de Toekomst voor recreatie

Tips voor de Toekomst voor recreatie

Als toeristisch ondernemer kijk je altijd naar de toekomst. Naar ontwikkelingen om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. Investeren in duurzaamheid is hier onderdeel van. Maar op welke thema’s kun je investeren om jouw bedrijf te verduurzamen? Hieronder vind je praktische en laagdrempelige tips om aan de slag te gaan met verduurzaming.

Foto: Camping De Wachtsluis: wachtsluis.nl

Handvatten voor de recreatie-ondernemer

Misschien heb jij de mogelijkheid en invloed om daadwerkelijk dingen te veranderen bij jou in het bedrijf. Sommige tips lijken heel alledaags, maar
vergis je niet, juist dat maakt ze makkelijk door te voeren en heel effectief. Ze haken op elkaar in en geven concrete handvatten om als recreatieondernemer, soms ook samen met je klanten, slimmer om te gaan met bijvoorbeeld energie en (bouw)materialen. Kies de tip die het best bij jouw bedrijf past. En wist je dat je door naar duurzaamheid te streven, jullie imago een positieve boost krijgt? Mensen komen graag bij een bedrijf dat laat zien dat het oog heeft voor haar omgeving.

Flyer Tips voor de Toekomst voor recreatie

Bekijk de flyer van Tips voor de Toekomst voor recreatie. We hebben ook een gedrukte versie. Wil je een aantal exemplaren ontvangen om uit te delen of ergens neer te leggen, zodat nog meer ondernemers hem kunnen lezen? Stuur ons dan even een email!

Naar de flyer

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Impuls Zeeland via info@impulszeeland.nl of 0118 72 49 00 of met ZMf.

Kijk ook eens naar Tips voor de Toekomst voor mobiliteit.

 

Dit project wordt ondersteund door:

Logo Provincie Zeeland voor project Strokenteelt Logo Impuls Zeeland Hiswa-Recron_logo met payoff_FC Inhetgroen logo

 

Tags:

Tips of vragen?

Profiel Denise de Leeuw

Denise de Leeuw

Programmamanager Groene Ruimte