Tips voor de Toekomst voor mobiliteit

Tips voor de Toekomst voor mobiliteit

Waarom en hoe je als organisatie inzet op duurzame mobiliteit, daarvoor vind je hieronder 10 Tips voor de Toekomst. Ze kunnen je helpen om het personenvervoer van jouw organisatie te verduurzamen. Die verduurzamingsslag is waardevol voor ons klimaat en als alle bedrijven hun steentje bijdragen, maakt dat een groot verschil.

Misschien heb jij de mogelijkheid en invloed om daadwerkelijk dingen te veranderen bij jou in het bedrijf. Sommige tips lijken heel alledaags, maar
vergis je niet, juist dat maakt ze makkelijk door te voeren en heel effectief. Ze haken op elkaar in en geven concrete handvatten om door middel van beleidsvoering of gedragsverandering als organisatie slimmer om te gaan met energie en mobiliteit. Kies de tip die het best bij jouw bedrijf past. En wist je dat je door naar duurzaamheid te streven, jullie imago een positieve boost krijgt? Mensen werken graag bij een bedrijf dat laat zien dat het oog heeft voor haar omgeving, daar zijn ze trots op.

Flyer Tips voor de Toekomst voor mobiliteit

Bekijk de flyer van Tips voor de Toekomst voor mobiliteit. We hebben ook een gedrukte versie. Wil je een aantal exemplaren ontvangen om uit te delen of ergens neer te leggen, zodat nog meer ondernemers hem kunnen lezen? Stuur ons dan even een email!

Naar de flyer

Vragen over de Tips?

Profiel Denise de Leeuw

Denise de Leeuw

Programmamanager Groene Ruimte