GoodFoodClub zoekt duurzame voedselinitiatieven

5 september 2019

GoodFoodClub zoekt duurzame voedselinitiatieven

De GoodFoodClub is een initiatief voor en door duurzame initiatieven, boeren en consumenten met als doel om lokaal en duurzaam voedsel op de kaart te zetten. ZMf wil samen met de andere Natuur en Milieufederaties door middel van de GoodFoodClub mensen bewust maken van de rol die zij zelf kunnen spelen bij het kiezen van verantwoord, gezond en lokaal voedsel. Op de projectpagina van GoodFoodClub lees je hier meer over.

Nieuwe levensstijl

Als je je aansluit bij de GoodFoodClub leer je over de waarde van duurzaam voedsel en draag je het belang ervan uit. Je ontdekt zo een uitgebreid netwerk van duurzame adressen waar je voedsel kunt kopen of eten. Je komt in contact met anderen die, net als jij, zelf iets willen doen om de voetafdruk van ons voedsel omlaag te brengen. Laat je door elkaar inspireren! Kortom, de GoodFoodClub kan het begin zijn van jouw nieuwe levensstijl.

In het zonnetje

Op de website van de GoodFoodClub worden lokale duurzame initiatieven met een biologisch of milieukeurmerk en voldoende aandacht voor natuur, dierwelzijn en bodem in het zonnetje gezet en opgenomen in ons netwerk.
Dus ben jij of ken jij een boer/ bakker/ chef/ etc. die met zijn of haar initiatief zeker een plek verdient op de website van de GoodFoodClub, laat het ons weten!

Tags: