Nacht van de Nacht 2023

Nacht van de Nacht 2023

28 oktober 2023
19.00 uur - 23.00 uur

  • Organisatie: ZMf

Op zaterdag 28 oktober organiseert ZMf samen met diverse organisaties in Zeeland alweer de 19e editie van de Nacht van de Nacht. Een nacht met tientallen activiteiten waarbij deelnemers de uitstraling van de donkere nacht kunnen ervaren. Tenminste,……als alle lichten gedoofd worden.

Nacht van de Nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting.

Waarom precies deze nacht? 

Er is voor deze zaterdagavond gekozen omdat het de nacht is waarop de wintertijd ingaat en iedereen een uur langer kan slapen.

Doe mee!

Steun de Nacht van de Nacht op 28 oktober 2023 en doe het licht uit. Wil je de nacht nog extra vieren? Verzin dan een leuke, spannende, romantische of ludieke activiteit. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Kijk dan eens op www.nachtvandenacht.nl  

Type activiteiten

In Zeeland worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie over de activiteiten bij ons nieuwsbericht.

Nacht van de Nacht Zeeland 2023

 

Inspiratie

Wil je een activiteit organiseren tijdens de Nacht van de Nacht, maar weet je niet wat? Laat je inspireren! In deze inspiratiegids vind je verschillende duistere voorbeelden.

Meer informatie?

Op onze website www.nachtvandenacht.nl vindt je meer informatie en de activiteiten op een rij. Heb je vragen over de Nacht van de Nacht? Neem dan contact met ons op. Bel naar nummer 0118 654180 of mail naar info@zmf.nl

Terug naar agenda

Nacht van de Nacht 2023

Middelburg, Netherlands