Teamlid Hanneke van de Merwe

Hanneke van de Merwe

Hanneke van de Merwe

Sinds 1 mei 2021 ben ik werkzaam als secretaresse bij ZMf. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het agendabeheer van onze directeur Ira von Harras en alles wat daaraan vasthangt.

Samen met mijn man Jeroen heb ik 2 zoons, Levi (2010) en Vesper (2014). Ik ben geboren en opgegroeid in Bergen op Zoom en dus een echte ‘krab’. Maar voor de liefde ben ik verhuisd naar Goes en heb me vanaf dag 1 thuis gevoeld in Zeeland.

Thuis zijn we altijd al heel bewust bezig geweest met het milieu. Zo wonen we in een duurzaam huis met warmtepomp, zonder gasaansluiting. We verlichten alles met led en letten erop zo energiezuinig mogelijk te zijn. We hebben zonnepanelen op ons dak en afgelopen voorjaar hebben we bij het verbouwen van onze schuur direct ook een mooi sedumdak geplaatst. Onze tuin is lekker groen voor de bijtjes en vlinders. We scheiden ons afval zo optimaal mogelijk en proberen duurzaam om te gaan met bijvoorbeeld kleding en ook speelgoed geven we graag door voor een tweede leven.

Naast mijn werk ben ik wijkhoofd voor KWF en secretaris van onze wijkvereniging waarvoor ik graag de activiteiten in de wijk organiseer. Ik geniet ervan samen met mijn gezin leuke dingen te ondernemen of juist lekker te relaxen.

We wonen hier in een prachtige provincie waarvan onze kinderen later ook nog moeten kunnen genieten. Ik hoop bij ZMf mijn steentje bij te kunnen dragen om Zeeland zo mooi te houden.