Bestuurslid Gilles Devriendt

Gilles Devriendt

Gilles Devriendt

Ik ben Gilles Devriendt. Ik ben (in 1988) geboren in België, maar heb samen met mijn partner Goes als nieuwe thuis gekozen. Dat bevalt ons goed.

Hoewel niet uit de Zeeuwse klei getrokken, draag ik Zeeland een groen hart toe en wil ik graag mijn steentje bijdragen in het behoud van natuur en milieu in onze provincie en daarbuiten. De kernwaarden en het strategisch kompas van ZMF spreken mij daarbij erg aan.

Opgeleid als technisch bedrijfskundige heb ik over de jaren verschillende functies gehad in het bedrijfsleven, voornamelijk in het goederenvervoer per spoor, de groenste transportmodus die we kennen. Sinds enkele jaren probeer ik met veel enthousiasme deze ervaringen en kennis te delen, in de rol van hogeschooldocent. Eerst bij de Hogeschool Rotterdam, maar tegenwoordig bij HZ University of Applied Sciences. Daar verzorg ik samen met collega’s de deeltijd opleiding Technische Bedrijfskunde.

Met deze achtergrond hoop ik eraan bij te kunnen dragen ZMf te laten floreren als een dynamische, slagkrachtige en financieel gezonde organisatie.