Zeeuwse Zichtlijnen: Meetup

Zeeuwse Zichtlijnen: Meetup

Dit jaar gaat Zeeuwse Zichtlijnen over Schone Rivieren. Zeeuwse Zichtlijnen is een format van ZMf met een podcast en een meetup, waarin we in alle rust en met aandacht luisteren naar en praten met frisdenkers, veruit kijkers en deskundigen over belangrijke thema’s die te maken hebben met de natuur in Zeeland. In de 3 nieuwe afleveringen van de podcast praten we met Marc Argeloo, Jan van de Venis en Li An Phoa.

19 maart 2024

Deze drie topsprekers halen we naar Zeeland en daar kun jij bij zijn! Tijdens de Zeeuwse Zichtlijnen meetup gaan we naar de essentie van de onderwerpen die besproken zijn in de podcast en duiken we nog verder in de vraagstukken rondom schone rivieren en de vertaalslag naar onze Westerschelde.

Datum
Donderdag 11 april 2024

Locatie
Brasserie de Landing
Landingsweg 1 in Baarland

Programma

18.30 uur: Ceremonie voor de Schelde (aanmelden niet nodig)

19.00 uur: Inloop Meetup (vooraf aanmelden)

19.30 – 21.30 uur: Podcastgasten in gesprek met genodigden en publiek.

Marc Argeloo (natuurhistorie)
Jan van de Venis (rechten en rivieren)
Li An Phoa (schone rivieren)

21.30 uur: Afsluitende borrel

Aanmelden

Voor de ceremonie is aanmelden niet nodig.

Kom je (ook) naar de meetup, meld je dan aan via onderstaande link vóór maandag 8 april 2024 (let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar!).

Aanmelden

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaats aan de Landingsweg (tegenover Camping Scheldeoord).
Minder validen hebben de mogelijkheid om met de auto tot aan de brasserie te rijden. Wil je hiervan gebruik maken, neem dan vooraf even contact met ons op via info@zmf.nl

Geen eigen vervoer? Vraag een plaats aan in het pendelbusje vanaf station Goes. Aub vóór maandag 8 april 2024 via info@zmf.nl

Ceremonie voor de Schelde

Kom voorafgaand aan de meetup naar de ceremonie voor de Schelde. Onder begeleiding van 5 earth keepers brengen we een ode aan de Westerschelde. Centraal staat de intentie om water als levensbron en de Westerschelde als levensader te eren.
Van harte welkom op het strand bij Brasserie de Landing.

Podcast

Luister de podcast in je podcastapp of klik hieronder.

Spotify
Apple Podcasts

Tags: