Podcast Zeeuwse Zichtlijnen: met Jan van de Venis

Podcast Zeeuwse Zichtlijnen: met Jan van de Venis

ZMf lanceert een serie nieuwe afleveringen in de Zeeuwse Zichtlijnen podcast. Zeeuwse Zichtlijnen is een format van ZMf, waarin we met aandacht luisteren naar en praten met frisdenkers, veruit kijkers en deskundigen. Het thema dit keer is ‘Schone Rivieren’. In deze editie gaan we in op vragen als: Wat is een schone rivier? Waarom zijn rivieren van levensbelang? En hoe maken we ze gezond?

25 januari 2024

Tekst en media 470 x 350 Podcast Zeeuwse ZichtlijnenDe tweede aflevering van de podcast van Zeeuwse Zichtlijnen staat online! Mariët Overdiep wandelt met Jan van de Venis en praat met hem over schone rivieren en over rechten van de natuur.

Jan van de Venis is advocaat en komt op voor de rechten van zowel de mens als van de natuur. We spraken hem onder andere over rechten voor de Westerschelde. Over welke rechten gaat dat dan?

Naar de podcast

Meetup

Op donderdag 11april 2024 vindt de Zeeuwse Zichtlijnen Meetup plaats. Tijdens deze meetup ontmoeten we elkaar om het net op te halen na alle gesprekken uit de podcast en om daarover verder te praten. Samen nadenken over vragen als: wat uit de gesprekken zet ons aan het denken? Hoe kunnen we in Zeeland concreet aan de slag met ideeën of vraagstukken die uit de gesprekken naar voren komen?

Kom luisteren, vragen stellen en meepraten tijdens het panelgesprek en het interactieve programma. Dit alles in een informele setting met een hapje en een drankje en met uitzicht op de Westerschelde!

Datum: donderdag 11 april 2024

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Brasserie de Landing, Baarland

Aanmelden

Aanmelden voor de meetup kan via onderstaande knop.
Wacht niet te lang, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt!

Aanmelden voor de Meetup

Tags: