Proef de streek: workshop koken met lokale producten!
Proef de streek: workshop koken met lokale producten!
30 november 2024
14.00 uur - 19.30 uur
- Organisatie: ZMf met IVN en Provincie Zeeland
Grenspark Groot Saeftinghe organiseert een workshop: Koken met lokale producten. We willen jongeren uit de regio bij elkaar brengen, om samen te leren over de streek en na te denken over de toekomst van het grenspark. We starten de middag met een rondleiding door Voedselbron Graauw. Daar leren we over duurzame voedselproductie. Vervolgens gaan we, onder begeleiding van een professionele kok, samen koken en genieten van het lekkers dat Grenspark
Groot Saeftinghe te bieden heeft.
Datum
Zaterdag 30 november 2024
Tijd
14.00 – 19.30 uur
Locatie
Voedselbron Graauw
Dwarsstraat 9 in Graauw
Voor wie?
Jongeren tussen 18 en 30 jaar in Oost-Zeeuws-Vlaanderen en het Waasland
Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop kan via onderstaande knop.
Programma
Welkom
We beginnen om 14:00 uur bij Voedselbron Graauw met een warm welkom en een kop koffie, thee of een sapje.
Rondleiding
Met de eigenaar van het voedselbos, Emiel van de Vijver, maken we een wandeling door Voedselbron Graauw.
Ontdekken
We delen het verhaal van het grenspark en ontdekken de lokale voedselproductie. We blikken vooruit op activiteiten in 2025.
Kookworkshop
Onder begeleiding van een professionele kok gaan we aan de slag met de kookworkshop: Koken met lokale producten.
Gezamenlijk diner
Na een middag hard werken, genieten we samen van het lekkers dat Grenspark Groot Saeftinghe te bieden heeft. Smakelijk!
Proef de streek: workshop koken met lokale producten!
Dwarsstraat 9, Graauw, Netherlands