Jongeren en klimaat: Finding ROOTS

Jongeren en klimaat: Finding ROOTS

ZMf is betrokken bij de coproductie Finding ROOTS. Het project daagt Zeeuwse jongeren uit leiderschap te tonen voor een duurzame wereld.

Finding ROOTS maakt studenten van onderwijsinstellingen in Zeeland, waaronder Scalda en HZ University of Applied Sciences duurzaamheidsambassadeur. Het actieprogramma helpt jonge professionals hun competenties te ontwikkelen die horen bij ambassadeurschap.

Aansturen op verandering

Finding ROOTS is de dialoog aangaan en vooral doen! Aansturen op verandering en die ook in gang zetten. Acties bedenken die een positieve impact hebben en verder gaan rollen. Daarvoor volgen we trainingen over onder andere authentiek leiderschap, duurzaamheid en de Nieuwe Economie.

Bekijk de video

Inspireren en uitdagen

De ambassadeurs van Finding ROOTS inspireren en dagen mensen uit om in beweging te komen. Ze adviseren bedrijven, medestudenten, vrienden, docenten, professionals, politici en beleidsmakers. Ze bezoeken evenementen en debatteren in en buiten Zeeland over een duurzame toekomst in onze regio.

Als we nu verstandig kiezen en verantwoord te werk gaan, dan blijft de wereld gezond, ook voor de generaties na ons. #makeastandfortheenvironment

ZMf steunt kunstproject #7

Finding ROOTS is een coproductie van Switch, Scalda, HZ University of Applied Sciences , ZMf en de jongerendenktank JouwZeeland. Finding ROOTS wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland.

Meer weten? Kijk op de website van Finding ROOTS

Dit kun jij doen

Je kunt behalve meedoen aan Finding ROOTS nog meer doen om jouw provincie mooier en duurzamer te helpen maken. Kijk hier wat jij kunt doen!

Tags:

Vragen of tips?