Uitreiking Kringlogo prijs voor meest circulaire burgerinitiatief van Zeeland

Uitreiking Kringlogo prijs voor meest circulaire burgerinitiatief van Zeeland

9 februari 2023

  • Organisatie: ZMf

Circulaire projecten die door burgers of bewoners worden opgezet zijn op andere waarden gericht dan geld of kosten. Het gaat bij dit soort initiatieven vooral om het creëren van maatschappelijke meerwaarde. Denk bijvoorbeeld aan initiatieven om voedsel in een lokale, gesloten kringloop te krijgen of om een gezamenlijk wormenhotel in de buurt op te starten. Andere initiatieven die actief zijn om afval te voorkomen, te recyclen of samen producten te delen, als een auto of gereedschap, kunnen ook meedingen naar de prijs.

Deze initiatieven zijn inspirerend en dienen als voorbeeld voor andere burgers en bewoners die zelf ook aan de slag willen gaan. Daarom zet ZMf het leukste, mooiste of innovatiefste burgerinitiatief extra in de spotlights tijdens de Week van de Circulaire Economie, van maandag 6 februari t/m zaterdag 11 februari 2023.

De prijsuitreiking vieren we op 9 februari 2023. De winnaar mag een jaar lang gebruik maken van het Kringlogo en een symbolisch bedrag van 100 euro. Bovendien krijgt het winnende initiatief provinciale en landelijke publiciteit.

Wil je jouw project nog opgeven of ken je een burgerinitiatief bij jou in de buurt. Dat kan tot en met 13 januari 2023. Lees hier meer over hoe je dat kan doen.

Datum

Donderdag 9 februari 2023

Tijd

Nadere informatie hierover volgt.

Locatie

Nadere informatoie hierover volgt.

Meer weten

Meer weten over het Kringlogo en over deelname aan de wedstrijd? Lees het artikel hier.

 

Terug naar agenda

Uitreiking Kringlogo prijs voor meest circulaire burgerinitiatief van Zeeland

Middelburg, Netherlands