Teamlid Elles van der Klooster

Elles van der Klooster

Elles van der Klooster

Niet geboren maar wel getogen in het Zeeuwse. Vanaf mijn basisschooltijd woon ik op Schouwen-Duiveland en vanaf die tijd geniet ik van het mooie, afwisselende landschap, het liefst vanaf de paardenrug. De polders, de boswachterij en de brede stranden, het is op Schouwen-Duiveland zo mooi en gevarieerd. Wist je dat je vanaf de paardenrug de grootste kans hebt om wild te spotten? 

Naast mijn werk bij ZMf ben ik graag in de weer om van mijn kleine hoekje van de aarde een thuis te maken. Dankzij zonnepanelen hebben we duurzame energie, maar ik doe toch m’n best zo min mogelijk energie te gebruiken. Onze tuin onderhouden we op een natuurlijke manier, zodat het ook een thuis is voor de dieren om ons heen. We hebben rommelhoekjes, heggen, bloemen en planten, die beschutting en voedsel bieden, het hele jaar door.  

Ik ben er trots op dat ik bij ZMf de mensen ondersteun die zich met hart en ziel inzetten om natuur en milieu een stem te geven. Ik draag graag mijn steentje bij aan deze ondernemende club die werkt aan een mooi en duurzaam Zeeland. Het is belangrijk voor mij dat de generaties na mij ook in een leefbaar en mooi Zeeland kunnen wonen. Want het is prachtig in Zeeland en met die schoonheid moeten we heel zuinig omgaan.