Teamlid Bibian Scheepstra

Bibian Scheepstra

Bibian Scheepstra

Sinds juli 2021 werk ik bij ZMf als projectleider Circulaire Economie en Energietransitie, twee mooie onderwerpen waar we de komende jaren nog heel veel over gaan horen.

Met de grote uitdagingen in het vooruitzicht, zoals het herstellen van de bodem en biodiversiteit, het verduurzamen van grondstoffen- en energiegebruik en voedsel, weten we ook dat we dat met z’n allen moeten doen. Daar zijn veel mensen, organisaties, overheden en kennisinstellingen zich van bewust. Het mooie is dat we er zelf voor kunnen kiezen om duurzaam of duurzamer te handelen. Ik ben dan ook heel blij dat ik me voor ZMf in kan gaan zetten om innovatieve ideeën te bundelen, nieuwe kansen te benutten en passende oplossingen te zoeken vanuit een circulaire gedachte en de natuur daarbij zo min mogelijk te schaden.

In 2005 ben ik in het mooie historische stadje Zierikzee komen wonen met voor mijn deur de mosselkotters en de Oosterschelde. Heerlijk in de zomer om even een snelle duik te nemen of in de winter langs lege uitgestrekte natuurgebieden te fietsen en te lopen.

Profiel Bibian Scheepstra

Bibian Scheepstra

Projectleider Circulaire Economie en Energietransitie