VvE’s maken werk van subsidie en starten met een energiescan

VvE’s maken werk van subsidie en starten met een energiescan

10 december 2020 - 10 december 2020
14.30 uur - 16.00 uur

  • Organisatie: ZMf en Zeeuwind (ONLINE)

Kansen

Energiebesparing wordt voor Verenigingen van Eigenaren (VvE) steeds belangrijker bij het beheer en onderhoud van het gezamenlijke woningbezit. Er liggen nu een aantal kansen voor VvE’s.

Zo is er de RRE (Regeling Reductie Energieverbruik), een tijdelijke subsidieregeling die VvE’s helpt met de volgende stap in verduurzaming. Eigenaren van appartementen kunnen de RRE-subsidie gebruiken voor een (korting op een) duurzaamheidsscan voor de hele VvE. Hoe meer bewoners de energievoucher t.w.v. 90 euro aanvragen, hoe hoger de korting op de scan. De scan geeft inzicht in de technische en bouwkundige maatregelen die mogelijk zijn en analyseert o.a. het energie- en warmteverbruik. De voucher kan tot 31 maart 2021 worden verzilverd. Daarnaast is er op initiatief van Provincie Zeeland sinds 15 november extra rentekorting te krijgen op een lening via het warmtefonds. Energie Servicepunt Zeeland vertelt je hier graag meer over.

Online bijeenkomst

Daarom organiseren we, met Provincie Zeeland, een online informatiebijeenkomst, als vervolg op de bijeenkomsten eerder dit jaar.

Datum

Donderdag 10 december 2020 van 14.30 – 16.00 uur (online)

Voor wie

Bestuur en bewoners van VvE complex in Zeeland

Aanmelden

Je kan je via deze link aanmelden. Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging en een dag voor de bijeenkomst een email met de ZOOM link. De link geeft je toegang tot de online bijeenkomst. Je ontvangt ook een duidelijke handleiding, handig voor als je nog niet zoveel ervaring heb met online bijeenkomsten.

Meer weten?

Bekijk hier de uitnodiging met het programma van de bijeenkomst.

Terug naar agenda

VvE’s maken werk van subsidie en starten met een energiescan

Middelburg, Netherlands