Tweede Algemene Ledenvergadering ZMf oktober 2021

Tweede Algemene Ledenvergadering ZMf oktober 2021

19 oktober 2021
19.30 uur - 21.30 uur

  • Organisatie: ZMf

Langzaamaan en met kleine stappen keren we terug naar een situatie waarin we elkaar weer steeds meer fysiek kunnen ontmoeten. We durven het daarom aan om onze ledenvergadering dit najaar weer als vanouds te organiseren in de grote zaal van de ZB Bibliotheek in Middelburg. We nodigen je graag uit voor onze algemene ledenvergadering

LET OP: TOEGANGSCONTROLE

Voor deelnemers aan de vergadering is het van belang om te weten dat wij in het kader van de Corona-richtlijnen verplicht zijn bij de entree van de zaal naar uw Coronatoegangsbewijs (CTB) te vragen en deze te controleren aan de hand van uw ID-bewijs. Om de vergadering op tijd te laten starten, willen we u vragen om deze documenten bij het betreden van de zaal paraat te houden zodat de controle soepel kan verlopen.

Datum:

19 oktober 2021

Tijd:

19.30 uur

Locatie:

ZB Bibliotheek (Kousteensedijk 7, 4331 JE Middelburg)

Aanmelden of afmelden

Graag zien wij je aanmelding voor deelname aan de vergadering tegemoet. Dat kan via onderstaande knop.

Aanmelden voor Algemene Ledenvergadering

Je kan via datzelfde formulier ook makkelijk afmelden en de geagendeerde stukken accorderen of een van de andere opties aanvinken. Maar liefst zien we je aanmelding tegemoet!

Heb je nu al vragen voor in de vergadering, meld ons die dan alvast in het aanmeldformulier. Om de vergadering vlot te laten verlopen, kunnen wij die dan voorbereiden en tijdens vergadering beantwoorden.

Let op: Als wij geen aan- of afmelding van je ontvangen gaan wij ervan uit dat je instemt met de voorgelegde documenten en voorgestelde bestuurswijzigingen.

Agenda en andere vergaderstukken

Alle stukken voor de vergadering komen halverwege deze week hier beschikbaar.

Agenda
Verslag Algemene Ledenvergadering ZMf juni 2021
Concept Jaarplan 2022

Terug naar agenda

Tweede Algemene Ledenvergadering ZMf oktober 2021