GEANNULEERD: Regiobijeenkomst Tholen 2020 ONLINE

GEANNULEERD: Regiobijeenkomst Tholen 2020 ONLINE

30 juni 2020
19.30 uur - 21.30 uur

  • Organisatie: ZMf

Richting de zomerperiode lijkt het drukker te zijn in alle agenda’s en lukt het niet om voldoende leden online bij elkaar te krijgen om een mooie bijeenkomst te organiseren. Daarom hebben we helaas moeten besluiten deze regiobijeenkomst niet door te laten gaan. Mocht je toch nog regionaal-getinte vragen hebben als het gaat om Tholen en omgeving, aarzel dan niet alsnog even contact met ons op te nemen, dan organiseren we alsnog een overleg. Contact opnemen kan met Lineke Keizer, 06 12485242 of lkeizer@zmf.nl

Graag tot een volgende keer!

 

De uitbraak van het coronavirus en de overheidsmaatregelen die daarop volgden hebben grote impact op de dagelijkse gang van zaken, ook voor ZMf. Fysiek samenkomen voor een bijeenkomst is er helaas nog niet bij. Maar dat weerhoudt ons er niet van jou toch op te zoeken om te horen wat jij belangrijk vindt in jouw omgeving op het gebied van natuur en milieu. Laat het ons weten in de online regiobijeenkomst voor Tholen en St. Philipsland e.o.!

Lees ter inspiratie de verslagen van de eerdere regiobijeenkomsten.

Deze bijeenkomst is openbaar, iedereen die mee wil praten over de ontwikkelingen op Tholen en St. Philipsland e.o. is van harte welkom (lid van de ZMf of geen lid).
Meld je a.u.b. wel even van tevoren aan.

 

Datum

Dinsdag 30 juni 2020

Tijd

19.30 – 21.30 uur

Locatie

Online

Aanmelden

Aanmelden voor deze online bijeenkomst kan via het aanmeldformulier.
Heb je nu al vragen om in te brengen voor de regiobijeenkomst. Geef deze alvast door op het aanmeldformulier, dan kunnen wij deze voorbereiden en beantwoorden tijdens de bijeenkomst.

In de middag op 30 juni ontvang je per e-mail de link naar Zoom, het wachtwoord voor de bijeenkomst, de ingekomen vragen en de spelregels.

Voor ervaren én onervaren online vergaderaars

We maken binnen ZMf gebruik van de vergadertool Zoom. Een aantal van jullie heeft inmiddels misschien dezelfde stormachtige digitale revolutie doorgemaakt als wij en kan moeiteloos uit de voeten met Zoom. Maar voor wie nog niet bekend is met deze tool en wel graag wil deelnemen aan de vergadering, geen paniek! We hebben hier alvast een handleiding beschikbaar. Daarin leggen we stapje voor stapje uit hoe het werkt en bent u zo op weg.

Terug naar agenda

GEANNULEERD: Regiobijeenkomst Tholen 2020 ONLINE

Middelburg, Netherlands