Regiobijeenkomst Schouwen-Duiveland 2020 ONLINE

Regiobijeenkomst Schouwen-Duiveland 2020 ONLINE

7 juli 2020
19.30 uur - 21.30 uur

  • Organisatie: ZMf

De uitbraak van het coronavirus en de overheidsmaatregelen die daarop volgden hebben grote impact op de dagelijkse gang van zaken, ook voor ZMf. Fysiek samenkomen voor een bijeenkomst is er helaas nog niet bij. Maar dat weerhoudt ons er niet van jou toch op te zoeken om te horen wat jij belangrijk vindt in jouw omgeving op het gebied van natuur en milieu. Laat het ons weten in de online regiobijeenkomst voor Schouwen-Duiveland!  

Lees ter inspiratie de verslagen van de eerdere regiobijeenkomsten
Deze bijeenkomst is openbaar, iedereen die mee wil praten over de ontwikkelingen in Schouwen-Duiveland is van harte welkom (lid van de ZMf of geen lid).
Meld je a.u.b. wel even van tevoren aan.

 

Datum

Dinsdag 7 juli 2020

Tijd

19.30 – 21.30 uur

Locatie

Online

Aanmelden

Aanmelden voor deze online bijeenkomst kan via het aanmeldformulier.
Heb je nu al vragen om in te brengen voor de regiobijeenkomst. Geef deze alvast door op het aanmeldformulier, dan kunnen wij deze voorbereiden en beantwoorden tijdens de bijeenkomst.

In de middag op 7 juli ontvang je per e-mail de link naar Zoom, het wachtwoord voor de bijeenkomst, de ingekomen vragen en de spelregels.

Voor ervaren én onervaren online vergaderaars

We maken binnen ZMf gebruik van de vergadertool Zoom. Een aantal van jullie heeft inmiddels misschien dezelfde stormachtige digitale revolutie doorgemaakt als wij en kan moeiteloos uit de voeten met Zoom. Maar voor wie nog niet bekend is met deze tool en wel graag wil deelnemen aan de vergadering, geen paniek! We hebben hier alvast een handleiding beschikbaar. Daarin leggen we stapje voor stapje uit hoe het werkt en bent u zo op weg.

Terug naar agenda

Regiobijeenkomst Schouwen-Duiveland 2020 ONLINE

Middelburg, Netherlands