Online talkshow kick-off elektrische deelauto’s in Middelburg

Online talkshow kick-off elektrische deelauto’s in Middelburg

31 mei 2021
19.30 uur - 20.30 uur

  • Organisatie: ZB, EnergieZeeland.nl, SDMZ en het Energieservicepunt Zeeland (ZMf, Zeeuwind en Zeeuws Klimaatfonds)

Heb je geen eigen auto of gebruik je jouw auto niet veel? Heb je af en toe een auto nodig maar wil je geen (tweede) auto aanschaffen?
Of heb jij een bedrijf en wil je jouw zakelijke mobiliteit inrichten met elektrische deelauto’s? Er is nu een elektrische deelauto beschikbaar vlakbij het station, achter het gebouw van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland aan de Kousteensedijk en een tweede deelauto aan het Armeniaans Schuitvlot bij Cityhotel Wood.

ZB, EnergieZeeland.nl, SDMZ en het Energieservicepunt Zeeland (van ZMf, Zeeuwind en het Zeeuws Klimaatfonds) organiseren hierover de online talkshow ‘Kick-off Elektrische Deelauto’. Meld je aan voor de kick-off van de deelauto’s in Middelburg!

Datum:

Maandag 31 mei 2021

Tijd:

19.30 – 20.30 uur

Locatie:

Online

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van ZB. Deelname aan de online talkshow is gratis. We vragen je wel aan te melden vóór 27 mei via de website van ZB, zodat we je de link kunnen toesturen voor deelname aan de talkshow.

Meer informatie

Tijdens de talkshow krijg je alle informatie en instructies rond reserveren, ontgrendelen, rijden, terugzetten en betalen. Daarnaast kun je vragen stellen hierover. Woon je op een andere plek in Zeeland of is jouw bedrijf niet in de buurt gevestigd? Ook dan kan de talkshow interessant zijn voor jou!

Programma

1. Presentatie van de elektrische deelauto bij de ZB
2. Uitleg elektrische deelauto
3. Ervaringsdeskundige particulier
4. Ervaringsdeskundige bedrijf
5. Toekomst elektrische deelauto in Zeeland
6. Oproep voor burgerinitiatieven

Deelauto project
Het deelauto project in Middelburg is geïnitieerd door Stichting Duurzame Mobiliteit (SDMZ) en Gemeente Middelburg. Naast ZB doen ook Rabobank Walcheren/Noord-Beveland en Cityhotel Wood mee met een zakelijk abonnement, waarmee medewerkers dienstreizen kunnen maken. Na de start in Vlissingen, en nu in Middelburg, is SDMZ op meerdere plekken in Zeeland actief met de uitbreiding van deelauto’s. “Wij zijn al een tijd bezig met autodelen in Zeeland en hebben geleerd dat een belangrijke succesfactor het hebben van voldoende massa is. In de binnenstad
van Middelburg zijn tal van particulieren en bedrijven die we kunnen ontzorgen met deelmobiliteit. Parkeren in de drukke binnenstad is soms lastig en het hebben van een (tweede) vergunning is vaak duur. Het kan daarom goedkoper zijn om je eigen auto de deur uit te doen en gebruik te maken van de deelauto’s.” – Igor Quik, programmamanager SDMZ.

De deelauto’s in Zeeland zijn 24/7 beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Aanmelden doe je gemakkelijk via de website van SDMZ. Als particulier kun je kiezen om gebruik te maken via prepaid tegoed of een persoonsabonnement. De deelauto’s zijn te gebruiken via deelplatfom GoodMoovs. Na aanmelding op de website van SDMZ kun je de GoodMoovs-app downloaden en zo deelauto’s reserveren, openen en betalen.
In de deelauto ligt een vergunning voor de vaste standplaats, een laadpas waarmee je bij elk openbaar laadpunt kunt opladen, een instructiekaart en het helpdesknummer van GoodMoovs, die 24/7 bereikbaar is.

Terug naar agenda

Online talkshow kick-off elektrische deelauto’s in Middelburg

Middelburg, Netherlands