Low Energy Movement: online meeting

Low Energy Movement: online meeting

7 mei 2020
10.00 - 11.00

  • Organisatie: ZMf

De energietransitie is een belangrijke sociaal maatschappelijke beweging. ZMf heeft samen met enkele partners tijdens een workshop en in een kampvuursessie ideeën opgedaan voor een energiebeweging die uitgaat van de Low Energy gedachte, de Low Energie Movement. Nu wil de Low Energy Movement een volgende stap zetten en toewerken naar een aantal activiteiten in Zeeland die concreet handen en voeten geven aan het idee van energiebesparing.

Denk mee!

De Low Energy Movement is op zoek naar grote en kleine ideeën die van grote waarde kunnen zijn voor de energietransitie. Daar hebben we jou bij nodig!
Denk daarom tijdens de online meeting van de Low Energy Movement met ons mee over de energietransitie en laat ons weten wat je op dit moment bezig houdt in relatie tot de Low Energy gedachte. Heb je zelf een idee, breng deze dan in! Daarnaast willen we je ook het idee van de I-DĒ-fabriek voorleggen om dit verder uit te werken en concreet te maken.

Datum

Donderdag 7 mei 2020

Tijd

10.00 – 11.00 uur

Locatie

Online meeting

Aanmelden

Meld je aan voor de online meeting via een email aan im.pama@zeeland.nl
Je kunt daarin ook alvast aangeven welk thema of vraagstuk bij je leeft.

Meer weten?

Tijdens de online meeting willen we je vragen mee te denken over het nieuwe initiatief van de LOW Energy Movement, de I-DĒ-fabriek. Lees je alvast in over de I-DĒ-fabriek

 

Terug naar agenda

Low Energy Movement: online meeting

Middelburg, Netherlands