Gratis training voor buurtbegeleider bij opstarten buurtinitiatieven energie besparen

Gratis training voor buurtbegeleider bij opstarten buurtinitiatieven energie besparen

19 april 2023 - 19 april 2023

  • Organisatie: ZMf

Webinar Samen Verduurzamen

Wil je met je buurtgenoten aan de slag om energie te besparen, maar heb je een zetje nodig om te beginnen? Of heb je hulp nodig om een concrete actie te kunnen uitvoeren? Meld je dan aan voor de training van de Participatiecoalitie. In Zeeland is ZMf de trekker en werkt nauw samen met ZeelandBruist. We bieden je 3 gratis landelijke online webinars ‘Samen Verduurzamen’ en 2-3 lokale meet-ups voor de Zeeuwse deelnemers door het jaar heen. Je leert o.a. hoe je een buurt en buren enthousiast maakt en hoe je slim collectief inkopen organiseert. Het eerste landelijke webinar is woensdag 22 maart 2023 van 20:00 tot 21:00 uur. Ook staan we voor je klaar om je na de webinars te begeleiden bij acties in je straat of buurt.

Datum & Tijd

Planning landelijke Webinar-reeks Samen Verduurzamen:

  • Woensdag 22 maart Webinar 1 ‘Starten van je initiatief’ van 20:00 tot 21:00 uur. (Terug kijken? Meld je dan aan en dan sturen we je een terugkijk link.)
  • Woensdag 5 april Webinar 2 ‘De buurt in beeld’ van 20:00 tot 21:00 uur.
  • Woensdag 19 april Webinar 3 ‘Aan de slag in je buurt’ van 20:00 tot 21:00 uur.

Ook na 22 maart kun je nog instappen in de training. De webinars voor aangemelde deelnemers blijven beschikbaar. Na de aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de eerste Zeeuwse meet-up. Deze vindt plaats op woensdag 12 april in de ZB Bibliotheek van Zeeland.

Locatie

Landelijke webinars: Online
Zeeuwse meet-ups: 12 april in de ZB Bibliotheek van Zeeland

Belangstelling?

Wil je met je buurtgenoten aan de slag om energie te besparen? Maar heb je een zetje nodig om te beginnen, en heb je hulp nodig om buurtgenoten enthousiast te maken om tot een concrete actie te komen? Meld je dan aan voor de training tot buurtbegeleider van de Participatiecoalitie.

Meer informatie kun je vinden in ons nieuwsbericht.

Aanmelden

Terug naar agenda

Gratis training voor buurtbegeleider bij opstarten buurtinitiatieven energie besparen

Kousteensedijk 7, Middelburg, Netherlands