LET OP, DIT FESTIVAL IS VERPLAATST NAAR 2024 Festival MORGEN

LET OP, DIT FESTIVAL IS VERPLAATST NAAR 2024 Festival MORGEN

21 september 2023 - 23 september 2023

  • Organisatie: Double 2 Mediaproducties

LET OP: VANWEGE ORGANISATORISCHE REDENEN IS HET FESTIVAL MORGEN VERPLAATST NAAR 2024.

 

ZMf is betrokken bij het gloednieuwe festival MORGEN dat op 21, 22 en 23 september wordt gehouden aan de voet van de Brouwersdam. Dit feest van de toekomst maakt een vernieuwende combinatie van muziek, kunst, wetenschap & techniek, energie en eten & drinken. Je kunt je er laven aan nieuwe ideeën en goede vibes die je met al je zintuigen meenemen naar een betere toekomst.

ZMf zal daaraan bijdragen door op verschillende manieren aandacht te vragen voor onder andere natuurinclusieve energietransitie, herstel ecosystemen, een circulaire samenleving en een gezonde leefomgeving met schone lucht en schoon water in Zeeland. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop we met onze Westerschelde omgaan, wat we van haar vragen en welke effecten dat heeft. Maar ook hoe dat anders moet en kan. Bijvoorbeeld met ons idee van een Energie-eiland. Kom kijken naar de nieuwste film van ZMf over de Westerschelde die we samen maakten met filmmaker HENK.

De jongeren van de Raad van Inspiratie van ZMf zijn ook van de partij tijdens het festival en geven hun eigen draai aan hun bijdrage. En we komen met leuke activiteiten die te maken hebben met de natuur in Zeeland. Welke? Dat houden we nog even geheim 😉. ZMf zal ook deelnemen aan de bedrijvendag van MORGEN. Dus wij ontmoeten je graag op festival MORGEN!

Datum

Donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 september.

Locatie

Aan de voet van de Brouwersdam.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het programma en de inhoud van Festival MORGEN? Kijk dan even op de website.

 

Tickets

Boek je dag-, combi- en/of weekendticket via onderstaande button.

 

Terug naar agenda

LET OP, DIT FESTIVAL IS VERPLAATST NAAR 2024 Festival MORGEN

Brouwersdam, Ouddorp, Netherlands