Expeditie NEXT

Expeditie NEXT

3 mei 2023
11.00 uur - 17.00 uur

  • Organisatie: Nationale Wetenschapsagenda (NWA)

Expeditie Next Middelburg 2023

Expeditie NEXT is een Nationaal Wetenschapsfestival waarbij kinderen op avontuur kunnen langs ruim honderd wetenschapsactiviteiten. Het festival wordt georganiseerd door de Nationale Wetenschapsagenda en bevindt zich dit jaar in de binnenstad van Middelburg.

Op woensdag 3 mei reist de fictieve professor Nova Next samen met haar zes vrienden terug in de tijd van het jaar 2100 naar 2023. Zij heeft een groot probleem: in de toekomst is alle kennis kwijtgeraakt. Tijdens Expeditie NEXT gaan kinderen op avontuur om de verloren kennis terug te vinden. Daarbij worden er in Middelburg allerlei expedities georganiseerd. Ook zullen er verschillende wetenschappers en presentatoren aanwezig zijn zoals Klaas van Kruistum en Diederik Jekel.

Samen met HZ University of Applied Sciences presenteren wij (ZMf) informatie en weetjes over biodiversiteit en natuur in stedelijke omgeving.

Datum

Woensdag 3 mei 2023

Tijd

11.00 tot en met 17.00 uur

Locatie

Middelburg, tussen de Markt en het Abdijplein.

Aanmelden

Expeditie NEXT is gratis voor kinderen tot 18 jaar. Volwassenen betalen € 7,50. Zij krijgen hiervoor op de dag zelf ook twee consumptiebonnen. Kinderen mogen enkel meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden

Terug naar agenda

Expeditie NEXT

Markt, Middelburg, Netherlands