Eerste Algemene Ledenvergadering ZMf juni 2021 ONLINE

Eerste Algemene Ledenvergadering ZMf juni 2021 ONLINE

22 juni 2021
19.30 uur - 21.30 uur

  • Organisatie: ZMf

De uitbraak van het coronavirus en de overheidsmaatregelen die daarop volgden hebben nog steeds grote impact op de dagelijkse gang van zaken, ook voor ZMf. Inmiddels heeft een groot deel van ons een flinke digitale revolutie doorgemaakt en vergaderen we tegenwoordig standaard via digitale wegen. We nodigen je dan ook graag uit voor onze DIGITALE ledenvergadering op

Datum:

22 juni 2021

Tijd:

19.30 uur

Locatie:

Online via Zoom

Aanmelden of afmelden

Graag zien wij je deelname aan de vergadering tegemoet. Dat kan via het aan/afmeldformulier. Je kan via datzelfde formulier ook makkelijk afmelden en de geagendeerde stukken accorderen of een van de andere opties aanvinken. Maar liefst zien we je aanmelding tegemoet!

Let op: als wij geen aan- of afmelding van je ontvangen voor de online-vergadering, gaan wij ervan uit dat je instemt met de voorgelegde documenten en voorgestelde aanvulling op ons bestuur.

Na aanmelding ontvang je van ons in de middag van 22 juni 2021 een email met de volgende informatie:

  • Hyperlink naar de digitale bijeenkomst
  • Wachtwoord om toegang te krijgen tot de bijeenkomst
  • Aan- en afmelden kan tot en met vrijdag 18 juni 2021.

Meer informatie

Agenda en andere vergaderstukken
In onze najaarsvergadering van 2020 hebben we het al aangekondigd: er staat een statutenwijziging op de agenda. Alle stukken voor de vergadering, van agenda en statutenwijziging tot jaarverslag met een toelichting op de jaarrekening van onze penningmeester kun je op onze website vinden. Mocht je de stukken niet online willen bekijken, dan ben je van harte welkom om op maandag 14 juni tussen 10.00-14.00 uur in het kantoor van ZMf e.e.a. in te zien. Je kunt die optie aangeven in het aanmeldingsformulier op onze website. Een bezoek aan ZMf kunnen we Corona-proof organiseren als we tijdig op de hoogte zijn van je komst. Wil je de vergaderstukken liever per reguliere post ontvangen, dan kan je dat ook in het hiervoor benoemde formulier vermelden. We sturen de stukken dan op 14 juni 2021 naar je toe.

Agenda
Verslag ALV ZMf oktober 2020
Concept jaarverslag 2020
Concept Statutenwijziging ALV ZMf juni 2021
Concept Huishoudelijk reglement ALV ZMf juni 2021
Concept Directiestatuut ZMf
Notitie inzake Statuten ZMf

Voor ervaren én onervaren online vergaderaars

We maken binnen ZMf gebruik van de vergadertool Zoom. Voor wie nog niet bekend is met deze tool en wel graag wil deelnemen aan de vergadering, geen paniek! We hebben een handleiding die we je kunnen toesturen. Daarin leggen we stap voor stap uit hoe het werkt en ben je zo op weg. En mocht je alsnog vragen hebben of vooraf eerst even een online-sessie willen oefenen, neem dan gerust contact
op met Lineke Keizer. Zij helpt je graag. Lineke is bereikbaar op 06 12485242 of via lkeizer@zmf.nl.

Terug naar agenda

Eerste Algemene Ledenvergadering ZMf juni 2021 ONLINE

Middelburg, Netherlands