Algemene Ledenvergadering ZMf juni 2020 ONLINE

Algemene Ledenvergadering ZMf juni 2020 ONLINE

23 juni 2020
19.30 uur - 22.00 uur

  • Organisatie: ZMf

De uitbraak van het coronavirus en de overheidsmaatregelen die daarop volgden hebben grote impact op de dagelijkse gang van zaken, ook voor verenigingen en stichtingen en dus ook voor ZMf. Fysiek samenkomen voor een ledenvergadering is er helaas nog niet bij, daarom gaan we voor het eerst in de geschiedenis van ZMf een online-vergadering organiseren! We nodigen je dan ook graag uit in onze digitale ruimte voor onze ledenvergadering.  

Datum

Dinsdag 23 juni

Tijd

19.30 uur

Locatie

Online

Aanmelden of afmelden

Aanmelden voor de ledenvergadering kan tot 22 juni 2020 via het aanmeldformulier.
Bij het aanmelden kun je de officiële jaarstukken van ZMf eenvoudig accorderen.
Heb je vragen over deze stukken? Geef die dan a.u.b. alvast aan ons door via het aanmeldformulier. Wij kunnen deze dan voorbereiden en tijdens de vergadering beantwoorden.

Toch liever afmelden? Dat kan ook tot 22 juni 2020 via het aanmeldformulier.

Let op: als wij geen aan- of afmelding van je ontvangen voor de online-vergadering, gaan wij ervan uit dat je instemt met de voorgelegde documenten en voorgestelde bestuursleden.

 

Meer weten?


Laagdrempelig en toegankelijk

Op basis van een spoedwet die in april door de Tweede Kamer is aangenomen, kunnen ledenvergaderingen online plaatsvinden. Het bestuur van ZMf heeft op 13 mei jl. besloten dat ook te doen. Om de vergadering laagdrempelig te houden en toegankelijk voor iedereen, hebben we er bij uitzondering voor gekozen om de vergadering te beperken tot een aantal formele zaken die de continuïteit van onze vereniging moeten waarborgen. Het gebruikelijke thema-deel maken we een andere keer goed.


Agenda en andere vergaderstukken

De agenda en alle officiële stukken zullen uiterlijk 15 juni beschikbaar zijn. De links vind je hieronder.
Lees deze stukken a.u.b. grondig door voorafgaand aan de ledenvergadering.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering ZMf juni 2020
Agenda Algemene Ledenvergadering ZMf juni 2020
Verslag Algemene Ledenvergadering ZMf november 2019
Jaarverslag ZMf 2019


Voor ervaren én onervaren online vergaderaars

We maken binnen ZMf gebruik van de vergadertool Zoom. Een aantal van jullie heeft inmiddels misschien dezelfde stormachtige digitale revolutie doorgemaakt als wij en kan moeiteloos uit de voeten met Zoom. Maar voor wie nog niet bekend is met deze tool en wel graag wil deelnemen aan de vergadering, geen paniek! We hebben hier alvast een handleiding beschikbaar. Daarin leggen we stapje voor stapje uit hoe het werkt en bent u zo op weg.

Om toegang te krijgen tot de Zoom-meeting, ontvang je van ons in de middag van 23 juni 2020 een e-mailbericht met de volgende informatie:

  • Hyperlink naar de digitale bijeenkomst
  • Wachtwoord om toegang te krijgen tot de bijeenkomst
  • Spelregels van een digitale bijeenkomst
  • Een document met de ingekomen vragen


Anders dan anders

Kortom, alles is anders… zo ook de ledenvergadering in deze voor ons nieuwe vorm. Een ervaring erbij, wij hebben er zin in en we hopen je te ontvangen in onze virtuele vergaderruimte voor een onvergetelijke, sprankelende digitale ontmoeting!

Terug naar agenda

Algemene Ledenvergadering ZMf juni 2020 ONLINE

Middelburg, Netherlands