Pak je kans: doe mee met onze ledenactie en ga op een gratis wolkenexcursie!

Pak je kans: doe mee met onze ledenactie en ga op een gratis wolkenexcursie!

Pak nu je kans en doe mee met onze actie: Samen lid zijn is nóg leuker. Dan ga jij straks samen met een vriend of familielid op een gratis wolkenexcursie! De natuur in Zeeland heeft onze hulp hard nodig. Samen met jou kunnen we nog beter voor haar opkomen, onze stem namens de natuur kracht bijzetten en waardevolle projecten en initiatieven uitrollen voor een mooi en duurzaam Zeeland. Belangrijk werk dus, waar we alle hulp bij kunnen gebruiken. Daarom wil ZMf haar leden in het zonnetje zetten en hartelijk bedanken voor de trouwe steun. En we willen nieuwe leden verwelkomen. Doe darom mee met de actie Samen lid zijn is nóg leuker!

15 augustus 2022

Ben je lid van ZMf en maak jij vóór 5 september 2022 iemand nieuw lid, dan mogen jullie samen gratis op een exclusieve wolkenexcursie! Vul daarvoor het actieformulier in (via knop hieronder) en deel de link naar dit bericht met de persoon die jij lid wil maken. Die persoon kan het lidmaatschapsformulier invullen (via knop hieronder). Er mag 1 persoon per lidmaatschap mee op excursie. Jullie krijgen vervolgens beide persoonlijk bericht van ons.
Let op: er is beperkt plaats in de wolkenexcursie, dus wees er snel bij! De toekenning van deelname gaat op volgorde van binnenkomst.

Naar het actieformulier (bestaand lid)

Ik wil lid worden van ZMf (nieuw lid)

 

Wolkenexcursie

De wolkenexcursie staat gepland op maandag 12 september 2022 van 18.30 tot 20.30 (met als reservedatum woensdag 14 september mocht het weer te slecht zijn). De precieze locatie in Zeeland wordt nog bekend gemaakt. Tijdens de excursie gaan jullie in klein groepsverband op pad met boswachter en wolkenexpert Paul Begijn van Natuurmonumenten. Hij neemt jullie mee in de wondere wereld van de wolken en vertelt over wat we van deze natuurverschijnselen kunnen leren.

Op de startlocatie van de excursie is parkeergelegenheid en een toilet aanwezig. Er staat daar ook een kopje thee of koffie voor je klaar.

We kijken ernaar uit om jullie daar te ontvangen en samen erop uit te trekken!

Foto van wolken

Tags: