ZMf kan er tegenaan met een splinternieuwe website

21 november 2019

ZMf kan er tegenaan met een splinternieuwe website

Daar is hij dan, de splinternieuwe website van ZMf! Hét platform om wijzer te worden over ZMf en ons werk voor natuur en milieu. De site heeft een moderne, frisse en krachtige uitstraling die past bij de ZMf van nu. We zijn een autoriteit op het gebied van natuur en milieu in de regio en dat mag je van onze website aflezen.

Eerste contactpunt

Voor onze achterban en andere geïnteresseerden is onze website het eerste contactpunt met ZMf. Veel mensen zijn geabonneerd op de digitale nieuwsbrief die een keer per maand wordt verstuurd en blijven zo op een laagdrempelige manier op de hoogte van onze activiteiten of belangrijk nieuws gerelateerd aan ons werk. Ook abonnee worden? Meld je hier aan.

Gezamenlijk project

De vernieuwing van de website is een gezamenlijk project geweest van alle 12 regionale natuur en milieufederaties, gecoördineerd door de netwerkkoepel Natuur en Milieufederaties. Door samen te werken kon goedkoper en efficiënter worden gewerkt. Ook wordt er op deze manier toegewerkt naar een sterke collectieve huisstijl, waarin iedere federatie toch haar eigen identiteit behoudt.

Positieve reacties tijdens ALV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van ZMf op 19 november kregen de leden alvast een sneakpreview van de nieuwe website. De reacties waren erg positief. Enkele leden meldden zich als pretester om voor livegang al een eerste beoordeling te kunnen maken.

Blijven verbeteren

Een website is nooit af. En gelukkig maar, want dan is er altijd ruimte om nog verder te verbeteren. Deze website is met zorg ontworpen en gebouwd, met jou als gebruiker als uitgangspunt. Maar jij weet uiteindelijk het beste of de site aansluit bij jouw verwachtingen. Of hij voldoende gebruiksvriendelijk is, een logische navigatiestructuur heeft en inhoudelijk volledig. Dus maak een digitale wandeling door de website en help ons met jouw bevindingen en tips. Vul daarvoor de korte enquête in. Dan maken wij er nog iets mooiers van!

Tags: