ZMf is actief en bereikbaar

ZMf is actief en bereikbaar

We hebben het nog niet eerder meegemaakt, zoals het Coronavirus nu impact heeft op het dagelijks leven. Ongekende tijden dus, die bedreigend en spannend kunnen zijn. ZMf geeft gehoor aan de dringende oproep en maatregelen van de regering om zoveel mogelijk thuis te werken en bijeenkomsten af te gelasten of te verschuiven.

16 maart 2020

Daarom werkt ons team vanaf vandaag tot nader order vanuit huis. Gelukkig is dat technisch goed mogelijk en ontdekken we dat ons hechte team met hulp van moderne technieken toch intensief in contact kan blijven en nog steeds effectief kan overleggen.

Bereikbaar

Veel bijeenkomsten met andere partijen zijn geannuleerd of verschoven. Dat is soms lastig, maar biedt ook kansen! We vergaderen nu veel online en gebruiken de vrijgekomen tijd om volop andere werkzaamheden op te pakken voor ZMf die ook onze aandacht vragen. We zitten dus niet stil en hoewel we niet fysiek op kantoor aanwezig zijn blijft ZMf te allen tijde bereikbaar via de gebruikelijke kanalen.

We wensen iedereen heel veel sterkte om de komende tijd door te komen, met alle uitdagingen en lastige situaties. Blijf gezond en zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Contact

Heb je vragen of tips voor ZMf, neem dan contact met ons op.