ZMf gaat volle kracht vooruit in 2021

ZMf gaat volle kracht vooruit in 2021

ZMf gaat ook in 2021 volle kracht vooruit. Want er is veel te winnen. We willen goede afspraken over het beschermen, herstellen en versterken van de natuurlijke omgeving in Zeeland. We gaan onverminderd verder met het leggen van kansrijke verbindingen tussen mensen, organisaties en sectoren om een duurzame synergie aan te wakkeren. We schreeuwen de urgentie van een evenwichtiger bestaan van de daken.

22 december 2020

Die roep, het verhaal van een mooi groen en duurzaam Zeeland, wordt gehoord! Door de Zeeuwse samenleving: beleidsmakers, bedrijven, door jou, onze trouwe achterban én door mensen voor wie die urgentie misschien nog maar net duidelijk wordt. ZMf zet met nadruk ook in op het opbouwen van een sterke band met jongeren. Wij zijn ervan overtuigd dat zij een belangrijke sleutel zijn in het vinden van duurzame oplossingen voor de toekomst van onze provincie.

Wij waarderen je steun

Mede door jouw steun kan ZMf een stevig geluid laten horen ten behoeve van natuur en milieu. Daar zijn we erg blij mee, want met die steun bereiken we ook echt iets. Dat willen we graag laten zien in onze folder! Daarin vind je een selectie van de stappen die we zetten en de projecten waaraan we werken, en waarop we stiekem best een beetje trots zijn.

Naar de folder

Deel ons verhaal!

Deel ons verhaal ook met iemand anders in je omgeving, zoals je buurjongen, dochter, neef of een vriend(in). Heb je goeie ideeën voor ZMf, een vraag of ken je enthousiaste (jonge) mensen die met ons willen samenwerken? Neem contact met ons op.

Steun ZMf

Steun ZMf met een (extra) gift of geef een lidmaatschap cadeau! Kijk hier hoe je ons kunt supporten.

 

Foto: edwinparee.nl