ZMf gaat er even tussenuit

ZMf gaat er even tussenuit

Kerstboom in huis, warme sokken aan, met een beker warme chocolademelk op de bank ploffen. Tijdens de kerstvakantie gaat ZMf er even tussenuit om weer met nieuwe energie en goede moed in het nieuwe jaar aan de slag te gaan.

15 december 2020

Wat een jaar

Poeh, wat een jaar is het geweest. Corona vraagt van iedereen heel veel. ZMf werkt al vanaf het voorjaar zoveel mogelijk thuis. Dat gaat heel goed en we hebben veel nieuwe dingen geleerd. Figuurlijk zaten we niet bepaald stil: we timmerden aan de weg, stonden schouder aan schouder voor de Zeeuwse natuur, trokken waar nodig ten strijde en bleven verbinden.

Vanaf 4 januari 2020 weer aan het werk

Om weer even op te laden na dit bijzondere jaar is het team van ZMf in de kerstvakantie vrij. Van maandag 21 december 2020 tot maandag 4 januari 2021 is ons kantoor daarom gesloten. Bel je tijdens deze periode naar ZMf, dan kun je de voicemail inspreken. We nemen dan vanaf 4 januari zo spoedig mogelijk contact met je op.

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom corona is de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg, en daarmee ook ons ZMf kantoor, gesloten vanaf 15 december 2020 tot en met tenminste dinsdag 19 januari 2021. Uiteraard zijn we vanaf 4 januari via telefoon, e-mail en social media gewoon bereikbaar.

Wij wensen je goede feestdagen en een gezond 2021!
Namens het team van ZMf

ZMf team foto
Foto: www.visuallity.com