Zet ‘em op 60

Zet 'em op 60

Besparen op je energierekening? Zet je cv-ketel op 60 graden! De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80 graden, maar werken efficiënter op 60 graden. Het instellen is niet moeilijk en bespaart energie en geld. Gewoon even doen dus!

12 november 2020

Bespaar in 1 minuut 60 euro per jaar. Door je cv-ketel naar 60 graden terug te brengen, in plaats van op de fabrieksinstelling van 80 graden te laten staan, kun je wel 60 euro per jaar besparen. Het gaat daarbij om het verwarmingswater (niet het tapwater) in de cv-ketel dat dan tot 60 graden wordt verwarmd.

Zet em op 60!

Zet je ketel ook op 60! Zo bespaar je energie en geld. Weten hoe? Bekijk de video.

12 november 2020

Snelle besparing

Door het terugschroeven van de temperatuur in de cv-ketel ontstaat een snelle besparing van veel gas en dus van CO2. En je hoeft niet bang te zijn dat je ineens onder een koude douche staat. Het wat dat je tapt blijft net zo lekker warm.

Fluitje van een cent

Hoe doe je dat dan, dat instellen van je cv-ketel? Het is een fluitje van een cent en je kunt het dus heel makkelijk zelf doen. Op www.zetmop60.nl staat voor iedere cv-ketel een korte instructievideo. Binnen één minuut heb je je ketel een stuk energiezuiniger gemaakt.

Deel dit lucratieve nieuwtje met je vrienden, familie en buren!

 

Bekijk de flyer