Win het ‘Kringlogo’ voor jouw circulaire burgerinitiatief!

Win het ‘Kringlogo’ voor jouw circulaire burgerinitiatief!

Ben jij betrokken bij een bewoners- of burgerinitiatief dat actief is op het gebied van circulariteit? Ding dan mee naar de prijs voor het beste circulaire burgerinitiatief in Zeeland.

19 januari 2022

Je wint hiermee het ‘Kringlogo’. Dat is het logo van het landelijke Servicepunt Circulair, een initiatief van de Natuur- en Milieufederaties in Nederland. Het winnende initiatief mag een jaar lang het Kringlogo in alle digitale uitingen gebruiken.

Creëer maatschappelijke meerwaarde

Circulaire projecten die door burgers of bewoners worden opgezet zijn op andere waarden gericht dan geld of kosten. Het gaat bij dit soort initiatieven vooral om het creëren maatschappelijke meerwaarde. Denk bijvoorbeeld aan initiatieven om voedsel in een lokale, gesloten kringloop te krijgen of aan bewoners die gezorgd hebben voor een wormenhotel, deelauto’s of afvalpreventie.

Inspireer met jouw initiatief

Deze initiatieven zijn inspirerend en dienen als voorbeeld voor andere burgers en bewoners die zelf ook aan de slag willen gaan. Daarom zet ZMf het leukste, mooiste of innovatiefste burgerinitiatief extra in de spotlight tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Week van de Circulaire Economie

De landelijk Week van de Circulaire Economie vindt plaats van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022, bedoeld om zoveel mogelijk mensen mee te nemen in de circulaire economie.

Geef jouw project op!

Wil je jouw project opgeven of ken je een burgerinitiatief bij jou in de buurt of in je woonplaats, meld je dan aan via de het aanmeldformulier hieronder.
Opgeven kan tot en met 31 januari 2022.

Naar het aanmeldformulier

De ‘kringlogo’ prijs is een initiatief van de gezamenlijke Natuur- en milieufederaties.

Tags: