Win €25.000 voor jouw biodiversiteitsherstelproject

6 januari 2020

Win €25.000 voor jouw biodiversiteitsherstelproject

Boeren en particulieren die samen aan de slag gaan met het versterken van de biodiversiteit in hun eigen regio, dat is het doel van de ‘Samen voor biodiversiteitsprijs’. Heb jij een aansprekend projectidee dat de biodiversiteit in Nederland helpt te herstellen en de lokale verbinding tussen bewoners en boeren versterkt? Doe dan mee en win één van de twee prijzen van maximaal €25.000 voor de realisatie van het project!
De deadline voor het inzenden van jouw plan is 9 februari 2020. Check snel de deelnamecriteria en vul het deelnameformulier in.

Jury

De jury bestaat uit:

  • dr. Louise Vet – Hoogleraar Ecologie aan Wageningen University, voorzitter
  • Alex Datema – Voorzitter BoerenNatuur
  • Kirsten Schuijt – Directeur van het Wereld Natuur Fonds
  • Lianne de Bie, Directeur Slow Food Youth Network Nederland
  • Een vijfde deskundige wordt later bekend gemaakt

Prijsuitreiking

De prijs wordt op 5 maart 2020 uitgereikt. Doe je mee? Blok dan deze datum alvast in je agenda.

Biodiversiteitsherstel in de praktijk

Op verschillende plekken in Nederland werken boeren en burgers al samen aan biodiversiteitsherstel. Zo zijn er burgers en boeren die de handen ineenslaan om het uitsterven van insecten en vogelsoorten te voorkomen en worden er voedselbossen ontwikkeld waar boeren en burgers samen investeren in duurzame voedselproductie. Heb jij ook zo’n inspirerend idee voor het herstel van biodiversiteit? Doe mee en win één van de twee prijzen om je plan te realiseren!

De ‘Samen voor Biodiversiteitsprijs’ is een initiatief van de Stichting Deltaplan Biodiversiteitsherstel en is powered by het Wereld Natuur Fonds.

De Natuur en Milieufederaties, waar ZMf onderdeel van is, zijn partner van het Deltaplan Biodiversiteitsherstel.

Tags: