Week van de Circulaire Economie

16 januari 2020

Week van de Circulaire Economie

Tijdens de week van de Circulaire economie krijgen circulaire initiatieven een podium. Denk aan een workshop wasbare luiers, circulair ondernemen voor basisscholen of klimaatneutraal strategisch denken. Bovendien worden op veel plekken evenementen georganiseerd en circulaire koplopers doen hun deuren open om anderen te inspireren.

De week van de Circulaire Economie, die loopt van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari 2020, viert haar jubileum met de vijfde editie!

VernieuwersLAB

In het kader van deze week organiseert het VernieuwersLAB van ZMf op donderdag 6 februari een sessie met circulaire koplopers in onze regio. Samen gaan we onderzoeken hoe we de Zeeuwse economie circulair kunnen maken. De ambitie is een volledig circulaire economie in 2050. Vanuit inspirerende voorbeelden gaan we werken aan een concrete uitvoeringsagenda. En met een creatief plan maken we concrete stappen vooruit.

Activiteiten

Benieuwd wat voor activiteiten er zijn in de week van de Circulaire Economie of wil je zelf een activiteit aanmelden? Kijk dan op de website van Circulair Ondernemen

Tags: