VACATURE: Directiesecretaresse met managementassistent kwaliteiten (24 – 32 uur)

VACATURE: Directiesecretaresse met managementassistent kwaliteiten (24 - 32 uur)

ZMf heeft een vacature voor een Directiesecretaresse met managementassistent kwaliteiten. Lees hieronder wat dat inhoudt en wie wij precies zoeken. Denk jij dat je diegene bent die dé match is voor deze leuke en belangrijke functie? Pak je kans en solliciteer!

5 juni 2023

Voor aanvulling van ons hechte team, zijn wij op zoek naar een rots om op te bouwen in de vorm van een

Directiesecretaresse met managementassistent kwaliteiten (24 – 32 uur)

Lees hieronder meer over deze vacature. Herken je jezelf als de collega die wij zoeken? Stuur dan je schriftelijke motivatie en cv vóór maandag 19 juni 2023 naar info@zmf.nl ter attentie van Ira von Harras.

Post slider 1024x768 voor vacature Directiesecretaresse

 

Wie we zoeken

ZMf werkt hard aan een mooi en duurzaam Zeeland. Dat betekent projecten uitvoeren, activiteiten organiseren en constructieve gesprekken voeren aan uiteenlopende tafels. Om ons werk goed uit te kunnen voeren, is een geolied secretariaat onmisbaar. Daarom zoeken wij een sterke planner met een doortastende aanpak die het leuk vindt om in agenda’s te puzzelen zodat de planning op rolletjes loopt.

Wat je gaat doen

Je gaat je voornamelijk bezighouden met agendabeheer van de directie en ondersteunende werkzaamheden voor het hele team. Je administratieve taken wissel je regelmatig af met de rol van host. Je regelt facilitaire zaken voor kleine en grote meetings en alle administratieve en logistieke werkzaamheden daaromheen tot in de puntjes. Dankzij jou worden collega’s ontzorgd en kunnen zij focussen op de inhoud. Daarnaast coördineer je bestuur-gerelateerde werkzaamheden en voer je die zelf ook uit. Denk hierbij aan het maken van de agenda voor het overleg van het bestuur, het coördineren en redigeren van jaarplannen of het organiseren van de Algemene Ledenvergadering.

Wat je meebrengt

In jou vinden we een initiatiefrijk persoon met de discipline om zelfstandig te kunnen werken. Die zich behulpzaam en collegiaal opstelt. Je kan goed plannen en vindt dat puzzels er zijn om opgelost te worden. Je bent geordend, geduldig en niet bang voor af en toe een flinke dosis werkdruk. Je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent flexibel in het aanpakken van uiteenlopende taken en in je werktijden. Dienstverlenend te werk gaan zit in je karakter. Je bent positief ingesteld en open minded.

Verder heb je:

  • Affiniteit met onze missie en visie
  • Minimaal MBO 3 of 4 werk- en denkniveau
  • Goede kennis van het MS Office-pakket en goede digitale vaardigheden
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Een representatieve opstelling
  • Persoonlijke leiderschap én zelfinzicht

Wat we je bieden

Wij bieden je een uitdagende en betekeningsvolle baan bij een kleine organisatie met positieve impact in Zeeland. Wij hanteren de CAO Sociaal werk. De salarisindicatie valt in loongroep 6, met een minimum van € 2.395,-. Je functie is voor 24 tot 32 uur per week en je standplaats is Middelburg. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. De werktijden zijn in overleg te bepalen.

Over ZMf

ZMf is dé autoriteit op het gebied van natuur en milieu in Zeeland. Wij maken ons sterk voor een mooie en duurzame provincie. Dat betekent opkomen voor belangrijke en kwetsbare natuur, ook namens de bij ons aangesloten organisaties en leden. We bouwen aan een evenwichtige toekomst door duurzame initiatieven aan te jagen en toe te werken naar een circulaire samenleving. We zijn een ondernemende club met een groeiende positieve impact op onze omgeving. En dat is maar goed ook, want de natuur heeft onze krachtige stem hard nodig. We zien voor onszelf daarin drie rollen weggelegd. Ten eerste zijn wij de vertegenwoordiging van de bij ons aangesloten leden en vormen wij voor hen een koepelorganisatie die hun belangen behartigt. Daarbij beschermen we natuur en milieu in Zeeland door het uitoefenen van druk op overheden voor het opstellen van duurzame regelgeving. En onze kracht zit in het verbinden van mensen en ideeën en het aanjagen van initiatieven die bijdragen aan een duurzame samenleving.

Meer weten over wat we allemaal doen? Kijk dan hier.

Sollicitatieprocedure

Voelt deze functieomschrijving goed en denk je dat die past bij wie jij bent en wat je kunt? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur daarvoor je schriftelijke motivatie en CV vóór maandag 19 juni naar info@zmf.nl t.a.v. Ira von Harras, directeur ZMf. De eerste ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 25. De tweede ronde gesprekken zijn gepland in week 26.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ira von Harras via telefoonnummer 0615674296 of e-mailadres info@zmf.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons op