Tijdelijke subsidieregeling voor het zetten van de volgende stap in de verduurzaming van je eigen woning

Tijdelijke subsidieregeling voor het zetten van de volgende stap in de verduurzaming van je eigen woning

Heb je plannen om je eigen woning te verduurzamen? Weet je nog helemaal niet wat mogelijk is? Of zie je juist door alle bomen het bos niet meer? De RRE (Regeling Reductie Energieverbruik) is een tijdelijke subsidieregeling die je helpt bij het zetten van de volgende stap in de verduurzaming van je eigen woning. Wat die volgende stap ook is, en of je nu in een gezinswoning woont, een historisch monumentenpand of een appartement met VvE.

2 november 2020

Als je een eigen woning bezit in Zeeland, kun je eenmalig een RRE voucher aanvragen van circa € 90,00 euro via duurzaambouwloket.nl. Dit bedrag kan tot 31 maart 2021 worden verzilverd op een van de speciale trajecten die met onze partners binnen het Zeeuws Energieakkoord zijn ingericht. Sommige trajecten worden hierdoor zelfs helemaal kosteloos, voor andere is het een mooi steuntje in de rug. Let wel: er zijn voor heel Zeeland maar circa 40.000 vouchers beschikbaar… op = op!

CO2 uitstoot reduceren

De RRE is een van de initiatieven vanuit het Rijk om de CO2-uitstoot te reduceren, in het kader van de Klimaatdoelen van Parijs en de Urgenda uitspraak. In Zeeland voeren we dit uit onder de naam het Zeeuws Energieakkoord. De Zeeuwse gemeenten willen samen met alle woningeigenaren die een RRE voucher aanvragen een bijdrage leveren aan de CO2 reductie van 10.000 ton per jaar. Draag jij je steentje bij door ook een stap te zetten? Vraag vandaag nog advies of vraag jouw voucher aan op

Duurzaam Bouwloket

Welke stap wil jij gaan zetten? Kijk voor het stappenplan, voor advies en jouw voucher op Duurzaam Bouwloket.

Tags: