Het was een inspirerende dag, waarbij Oogstleden, werknemers van de Hogeschool Zeeland en andere geïnteresseerden, konden genieten van de culinaire hoogstandjes die Zeeland te bieden heeft. De kookkunsten werden verzorgd door Stoom, plantbased catering. Het eten was dus volledig plantaardig. We zijn heel blij met het initiatief voor een oogstfeest op deze manier. We willen Karin Körver van Plantalia dan ook hartelijk bedanken voor de uitnodiging en de organisatie.
Verbinden door Boer&Buur met Natuur
ZMf werkt in het project Boer&Buur met Natuur aan het leggen en versterken van de band tussen telers en inwoners van Zeeland. We hebben elkaar namelijk hard nodig om toe te werken naar een toekomstbestendig landbouwsysteem waarin we op een evenwichtige en eerlijke manier mét de natuur samenwerken voor onze voedselproductie. Samen willen we zoeken naar manieren om Zeeland groener, gezonder en duurzamer maken.
Lees meer over Boer&Buur met Natuur
Tags: