Oud RWS-directeur Maarten Sas geridderd

Oud RWS-directeur Maarten Sas geridderd

Oud directeur en bestuurder van woningcorporatie RWS, Maarten Sas, werd onlangs geridderd in de orde van Oranje Nassau. Hij kreeg deze onderscheiding uit handen van burgemeester Loes Meeuwisse van Noord-Beveland.

6 oktober 2020

Maarten Sas startte in 2004 als directeur en bestuurder bij RWS. Hij hield zich bezig met het opzetten van innovatieve projecten. Zijn missie was woningen betaalbaar houden. Samen met dhr. Bevers, directeur van Beveland Wonen lukte het hem de ogenschijnlijk lastige fusie tussen de twee woningcorporaties in goede banen te leiden. Daarna ging Maarten met pensioen. Zijn officiële afscheid vond verlaat plaats vanwege de coronamaatregelen en doordat Maarten kampte met gezondheidsproblemen.

Hart voor natuur en milieu

Mensen kennen Maarten als een man met een groot hart voor natuur en milieu. Bij zijn afscheid werd ook het kantoor van Beveland Wonen officieel geopend na een stevige verbouwing. In lijn met Maartens hart voor natuur en milieu werd daarbij veel materiaal hergebruikt.

Gefeliciteerd Maarten!

Maarten Sas is al jaren voorzitter van het bestuur van ZMf. Hij heeft veel bestuurlijke ervaring die hij inzet om ZMf te helpen haar doelen te realiseren. ZMf is dankbaar voor zijn betrokkenheid, toewijding en inbreng. Namens ZMf, van harte gefeliciteerd Maarten, met deze prachtige onderscheiding.