Nieuw logo ZMf gelanceerd!

Nieuw logo ZMf gelanceerd!

We kondigden het eerder al aan; ZMf krijgt een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Vanaf vandaag nemen we dat logo in gebruik. Tijdens de Algemene ledenvergadering van ZMf op dinsdag 7 november lanceerden we het logo officieel in het bijzijn van onze leden, die de primeur kregen. Vanaf nu kun je ons dus herkennen aan dit logo…

8 november 2023

ZMf-logo-fc

We gaan met onze tijd mee. Met een frisse en moderne nieuwe uitstraling blijven we herkenbaar als dé organisatie die opkomt voor natuur en milieu in Zeeland. Die natuur staat onder grote druk en er wordt, als we niet uitkijken, steeds harder aan haar getrokken en geknabbeld. In dat krachtenveld wil ZMf een duidelijk signaal afgeven. Wij zijn de stem van de natuur! Daar kun je niet omheen! Het nieuwe logo onderstreept dat.

Verbinding met de Zeeuwse elementen

ZMf logo met kleurenIn het logo komt het unieke eigen karakter van ZMf naar voren en de nauwe verbinding met het Zeeuwse land. De vorm van het logo is vrij voor interpretatie. De één ziet er bladeren of wuivend helmgras in, de ander een vogel. Maar in ieder geval heeft het een organisch uiterlijk. De kleuren zijn met zorg gekozen en staan symbool voor de elementen die zo karakteristiek zijn voor Zeeland; het water, de duinen en het strand en de spekkige klei van de polders erachter.

Samen nog sterker

De nieuwe huisstijl van ZMf komt voort uit de lijn van NMF, de gezamenlijke natuur en milieufederaties. We werken nauw samen met onze collega federaties. Dit zorgt voor efficiëntie, extra slagkracht en legt gewicht in de schaal. Zowel in de regio als ook op landelijk niveau. En het is hard nodig om, helaas nog te vaak tegen de stroom in, stevig van ons laten horen vóór de natuur! Daarom treden we naar buiten met één gezamenlijke uitstraling, die de samenwerking en herkenbaarheid verder vergroot.

Zo kom je ons voortaan tegen

De nieuwe huisstijl wordt doorgevoerd in al onze uitingen. Van website en social media tot de nieuwsbrief en natuurlijk in onze verslagen en correspondentie. Hieronder een greep uit de ontwerpen voor de nieuwe huisstijl. Zo kom je ons dus voortaan tegen.

Tags: