Masterclass Biodiversiteit bij bedrijven: dat leeft!

6 november 2019

Masterclass Biodiversiteit bij bedrijven: dat leeft!

Op donderdag 28 november 2019 organiseren ZMf, Stichting Landschapsbeheer Zeeland (SLZ) en Vitaal Sloe en Kanaalzone een masterclass. Thema van deze bijeenkomst is Biodiversiteit bij bedrijven: dat leeft! Dus, bedrijven, overheden en andere geïnteresseerden, kom en word ook enthousiast!


Graadmeter

Biodiversiteit is de graadmeter van ons ecosysteem. Een grote verscheidenheid aan flora en fauna betekent een gezonde leefomgeving, ook voor de mens. Maar de biodiversiteit heeft het zwaar. Daarom werken we al vier jaar aan het project 2B Connect, om meer biodiversiteit bij bedrijven te krijgen. Waarom daar? Vaak is de ruimte rondom bedrijfsgebouwen relatief rustig. Planten en dieren kunnen er prima een thuis vinden.

Nog meer winstpunten

En natuur op je bedrijf heeft veel meer winstpunten: vaak bespaart natuur je geld en een ‘groene’ en bewuste bedrijfsvoering maakt je een aantrekkelijke werkgever. Word enthousiast door de succesvolle projecten die binnen 2B Connect al zijn gerealiseerd en kijk samen met ons naar hoe jij zelf heel laagdrempelig ook aan de slag kunt met biodiversiteit. Dagvoorzitters Ira von Harras (directeur ZMf) en Cees Pille (secretaris VNO-NCW Zeeland en PORTIZ) heten je van harte welkom en trekken je mee in een stroom van energie tijdens deze inspirerende middag vol ‘groene’ ontdekkingen voor het bedrijfsleven.


Locatie:
Dow Communicatiecentrum De Boerderij Herbert H. Dow weg 2 4542 NM in Hoek (bij Terneuzen)

Programma
Je kan het programma hier downloaden.

Aanmelden
Graag vóór 20 november aanmelden via het aanmeldformulier op de website van ZMf.

Alvast voorproeven? Bekijk de trailer van 2B Connect

Tags: