Jouw mening over recreatiezone Wolphaartsdijk

Jouw mening over recreatiezone Wolphaartsdijk

Gemeente Goes wil graag jouw mening over recreatiezone Wolphaartsdijk, dat loopt langs de oevers van het Veerse Meer in de gemeente Goes. Veel inwoners en betrokkenen van Wolphaartsdijk hebben vragen of ideeën over de toekomstplannen van Gemeente Goes voor dit gebied. Door de enquête in te vullen kun je aangeven wat jij belangrijk vindt. Wat je de voor- en nadelen van de zone vindt en wat jouw wensen hiervoor zijn voor de toekomst.

4 augustus 2020

Met de enquête wil Gemeente Goes in kaart brengen wat is er precies nodig voor een kwaliteitsverbetering van het gebied. Er wordt onder andere gekeken of de bebouwing in het landschap past, wat de maximale hoogte van die bebouwing mag zijn, hoeveel verkeer de omgeving aan kan, hoeveel slaapplaatsen voor recreanten er kan worden aangeboden en in welke mate er rekening moet worden gehouden met de natuur.

Gebiedsvisie Veerse Meer

De enquête is onderdeel van het participatietraject van Gemeente Goes bij het maken van een toekomstvisie voor recreatiezone Wolphaartsdijk. Deze visie wordt weer onderdeel van de gebiedsvisie Veerse Meer. Alle gemeenten die aan het Veerse Meer grenzen werken aan een toekomstvisie voor hun eigen (aandachts)gebied.

Iedereen mag meedoen

Iedereen mag aan de enquête meedoen. Dat kan tot en met zondag 23 augustus.
Wil je de enquête liever op papier invullen, dan kan dat ook. Bel hiervoor naar 14 0113. Je krijgt de enquête dan per post toegestuurd.

Ga naar enquête

 

Foto: Ben Biondina

Tags: