Inez Flameling wordt nieuw Statenlid PvdA

Inez Flameling wordt nieuw Statenlid PvdA

Inez Flameling, tot voor kort bestuurslid van ZMf, wordt het nieuwe Statenlid van de PvdA in Zeeland. Deze stap betekent dat ze stopt met haar functie als bestuurslid van ZMf.

5 oktober 2020

Inez vervangt Statenlid Niek Joosse, die zich genoodzaakt ziet om te stoppen. Inez is jarenlang lid geweest van het bestuur van ZMf en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het meedenken over de koers en het werk van onze organisatie. Met haar achtergrond als zeebioloog en hart voor het Zeeuwse landschap bracht ze daarbij een waardevolle visie in.

Blijven inzetten voor een mooi Zeeland

Inez Flameling wil zich ook als Statenlid blijven inzetten voor het behoud van het open Zeeuwse landschap, voor bescherming van natuur en wil ze Zeeland blijven motiveren om een snelle omschakeling te maken naar duurzame energie. Bovendien wil ze aandacht vragen voor verduurzaming van woningen en het verbeteren van de verkeersveiligheid voor fietsers in Zeeland.

Inez, bedankt!

Namens ZMf, Inez, heel erg bedankt voor de energie die je met ons deelde als bestuurslid. We wensen je heel veel succes als Statenlid. Blijf je, net als wij, sterk maken voor een mooi Zeeland!

Tags: