Het Zon Effect adviseert online en biedt een inkoopactie

Het Zon Effect adviseert online en biedt een inkoopactie

LET OP: ALLE BIJEENKOMSTEN VAN HET ZON EFFECT ON TOUR ZIJN GEANNULEERD I.V.M. DE MAATREGELEN TEGEN CORONA. De inkoopactie loopt echter wel door. Lees hieronder meer over deze actie.

23 maart 2020

Inkoopactie

Je krijgt 10% korting bij je aanschaf. Als je interesse hebt kun je ook nu vrijblijvend advies op afstand krijgen.
Neem dan contact op met Saman via het aanvraagformulier of bel 0111-412647.
Bekijk de actiefolder.

 

Eigen particuliere energie duurzaam opwekken, dat wil Het Zon Effect bereiken, voor zoveel mogelijk mensen in Zeeland. Het Zon Effect, een initiatief van ZMf en Zeeuwind, maken het jou zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk om zonnepanelen te kopen. Het Zon Effect werkt hierin samen met Saman Groep. Van 4 april tot en met 26 juni 2020 kun je tijdens de gezamenlijke inkoopactie van Het Zon Effect voordelig zonnepanelen aanschaffen.
Het Zon Effect is al acht jaar lang een groot succes. Het zorgde ervoor dat er in zeven jaar tijd al zo’n 50.000 zonnepanelen op ruim 4000 Zeeuwse daken werden geïnstalleerd.

‘On tour’

Er komt heel wat kijken bij het aanschaffen van zonnepanelen. ZMf en Zeeuwind voorzien de Zeeuwen graag van onafhankelijke informatie. De afgelopen jaren zijn binnen Het Zon Effect al meer dan 40 informatiebijeenkomsten georganiseerd. Dit jaar Gaat Het Zon Effect weer ‘on tour’ en bezoekt in mei en juni, samen met Saman Groep, drie zaterdagmarkten in Zeeland om je bij te praten over alle ins en outs van duurzame zonne-energie en zonnepanelen. ‘Op de markt zijn we makkelijk te vinden en te benaderen door iedereen voor een advies op maat’, aldus Melissa Ernst van ZMf.

Op de volgende data, kun je het promotieteam van Het Zon Effect tegenkomen:

  • Zaterdag 23 mei 2020 van 10.00 – 14.00 uur op de markt in Middelburg
  • Zaterdag 30 mei 2020 van 10.00 – 14.00 uur op de markt in Terneuzen
  • Zaterdag 6 juni 2020 van 10.00 – 14.00 uur op de markt in Goes

Ga voor meer informatie over Het Zon Effect naar www.hetzoneffect.nl

Tags: