Zeeuws warmtecollectief ‘Het Warmte Effect’ start inkoopactie isolatie

Zeeuws warmtecollectief ‘Het Warmte Effect’ start inkoopactie isolatie

LET OP: DEZE BIJEENKOMST IS GEANNULEERD I.V.M. DE AANGESCHERPTE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS. Om je toch in de gelegenheid te stellen om mee te doen met de collectieve inkoopactie en gebruik te maken van het advies op maat van ISOenergy kun je hier een vrijblijvende offerte opvragen. Liever telefonisch contact? Geef je telefoonnummer dan door via info@zmf.nl ISOenergie zal dan eenmalig contact met je opnemen.

13 februari 2020

Na de succesvolle bijeenkomsten van Het Warmte Effect waar collectief warmtepompen ingekocht konden worden, gaat op 20 februari de actie van start gericht op de collectieve inkoop van isolatie. Om belangstellenden te voorzien van advies op maat organiseert Het Warmte Effect inloopbijeenkomsten op 5 locaties in Zeeland.

Het Warmte Effect

Het Warmte Effect is een initiatief van Zeeuwind en ZMf om het voor mensen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om collectief isolatie aan te schaffen voor dak, vloer en spouwmuren. Daarom wordt in samenwerking met gemeenten voor de vierde keer Het Warmte Effect georganiseerd. Besparen op verwarmen blijkt relatief eenvoudig. Om tot een maximale kosten- en energiebesparing te komen is isolatie van het huis een goede investering. Tijdens de inloopbijeenkomsten kun je je vragen met betrekking tot je eigen situatie voorleggen aan een van de experts en vertellen zij over de voorwaarden en subsidiemogelijkheden.

Data en locaties

  • Donderdag 20 februari, Hulst, Cultureel Centrum den Dullaert, Sportlaan 24, 16.30 – 19.30 uur
  • Dinsdag 3 maart,’s-Heer Arendskerke, Kantoor ISOenergy, Ambachtsweg 5, 15.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag 17 maart, Axel, de Halle, Rooseveltlaan 1A, 17.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 28 maart, Heinkenszand, Borselse Woningmarkt, de Stenge, Stengeplein 1, 10.00 – 16.00 uur
  • Donderdag 16 april, Oostburg, Ledeltheater – Rabozaal (Ledelplein 17), 17.00 – 20.00 uur

Aanmelden en informatie

Om te zorgen dat er voldoende experts aanwezig zijn, stellen wij het op prijs dat je je voor de informatiebijeenkomsten aanmeld. Dat kan via het aanmeldformulier

Actieperiode

De actieperiode van Het Warmte Effect isolatie loopt tot en met 17 april 2020. Meer weten over isolatie? Of direct een offertebezoek aanvragen? Kijk dan op www.hetwarmteeffect.nl

Tags: