Eerste 16 ZMf certificaatboompjes in de grond

Eerste 16 ZMf certificaatboompjes in de grond

Afgelopen jaar heeft ZMf, in plaats van een flesje wijn of een bloemetje cadeau te doen, boomcertificaten uitgereikt als dank aan sprekers of bijvoorbeeld bestuurders voor hun inzet. Uiteraard met de belofte dat ZMf in het plantseizoen daarop deze boompjes zou planten.

25 maart 2024

Op 15 maart was het zo ver. Met een groepje vrijwilligers en een van de sprekers hebben we de ZMf ‘cadeau boompjes’ in combinatie met een heleboel zaailingen van Meer Bomen Nu in een Zeeuwse haag aangeplant bij Voedselbos Beheerlyckheid.

Zeeuwse haag

Het doel van de Zeeuwse haag is om het voedselbos, met de fruitbomen, in de toekomst extra te beschermen tegen de wind. Het was een leuke ochtend in de buitenlucht met veel gezamenlijk plantplezier toen de armen uit de mouwen werden gestoken. Ieders inzet werd daarna beloond met warme soep en broodjes.

Boompje cadeau

ZMf wil iedereen die van haar in het afgelopen jaar een boompje cadeau heeft gekregen voor zijn of haar waardevolle bijdrage aan ons werk, nogmaals hartelijk bedanken voor de inzet, tijd en energie die daaraan besteed is. We nodigen hen van harte uit om zelf een keer bij voedselbos Beheerlyckheid te komen kijken hoe de geplante boompjes uitgroeien tot een heuse haag.

Voedselbos Beheerlyckheid

De komende periode gaan er nog veel meer boompjes de grond in bij het voedselbos. Heb je zin om mee te helpen?
Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@beheerlyckheid.nl.
Kijk voor meer informatie op de website van Voedselbos Beheerlyckheid.

Tags: