Inspiratiesessies De Wij in Aardgasvrij bij jou in de buurt

Inspiratiesessies De Wij in Aardgasvrij bij jou in de buurt

Wil jij als bewoner jouw rol pakken in de overgang naar aardgasvrij wonen? Of ben je als gemeenteambtenaar bezig met de warmtetransitie? Dan weet je dat een goede samenwerking tussen gemeente en bewoners cruciaal is. Hoe breng je die samenwerking tot stand? Hoe koppel je de warmtetransitie aan andere maatschappelijke uitdagingen? Welke gedragskennis kan jou helpen in het proces? En hoe ziet het financiële plaatje voor de inwoner eruit? Kom dit najaar naar een bijeenkomst van De Wij in Aardgasvrij en laat je inspireren!

31 augustus 2022

Bij jou in de buurt

Je bent van harte welkom op één van de vier bijeenkomsten bij jou in de buurt. Op 27 oktober wordt er een bijeenkomst georganiseerd in Overijssel, namelijk in Almelo. Uiteraard ben je ook welkom bij één van de andere bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn van 13.30 tot 16.30 uur en uiteraard sluiten we af met een borrel. De bijeenkomst in Zeeland vindt plaats op 3 november 2022 in ZB Bibliotheek van Zeeland in Middelburg.

13 oktober Groningen Info en aanmelden, klik hier
27 oktober Almelo Info en aanmelden, klik hier
3 november Middelburg Info en aanmelden, klik hier
10 november Roermond Info en aanmelden, klik hier

Programma

Per bijeenkomst bieden we naast een key note spreker vier interactieve workshops aan. Alles om jou als bewoner of gemeenteambtenaar te inspireren en de buurt of wijk in beweging te brengen naar aardgasvrij. Goed om te weten: per regio worden de workshops zo goed mogelijk op maat gemaakt, met voorbeelden uit de regio en antwoorden op de vragen die je bij de inschrijving kan stellen.

Je kunt je inschrijven voor twee van de onderstaande workshops:

  1. Co-creatie: een verdiepende workshop verzorgd door Studio Vers Bestuur
  2. Sla meer vliegen in één klap: warmtetransitie én andere uitdagingen 
  3. Aan de slag met gedragskennis door Duwtje
  4. Het financiële plaatje: lokaal maatwerk door Expertiseteam Programma Aardgasvrije Wijken

Organisatoren

PAW, Natuur en Milieufederaties (waaronder ZMf) voor Zeeuwse bijeenkomst, en ECF programma Kracht van samen.

 

Tags: