De meerwaarde van groen voor de vrijetijdssector

De meerwaarde van groen voor de vrijetijdssector

We willen meer groen in Zeeland. Om het klimaatprobleem tegen te gaan, om onze leefomgeving gezonder te maken en om de biodiversiteit te vergroten. Bomen, struiken en planten kunnen heel goed samengaan met de functies van onze omgeving; wonen, werken, recreëren. Ook of juíst in de vrijetijdssector is er veel potentie voor vergroening. En dat heeft niet alleen voordelen voor de natuur. Meer groen heeft een grote meerwaarde voor toerisme en recreatie. Impuls Zeeland en ZMf laten zien waar die precies in zit.

12 september 2022

 

Infographics meerwaarde van groen_Impuls Zeeland

Afbeelding: visueelvergaderen.nl

Samen met Impuls Zeeland wil ZMf laten zien hoe je als ondernemer in de vrijetijdssector kan profiteren van vergroening. Door meer bomen en planten op je terrein te laten groeien maak je je bedrijf klaar voor de toekomst, stimuleer je de biodiversiteit en help je Zeeland klimaatbestendig te maken. En het mes snijdt aan twee kanten, want bezoekers en toeristen vinden een natuurlijke omgeving steeds belangrijker en aantrekkelijker.

Bekijk in de presentatie van ZMf welke kansen en voordelen natuur heeft voor de vrijetijdssector.

Naar de presentatie


Verkenning voor jouw onderneming?

Wil je verkennen hoe je die kansen en voordelen in jouw onderneming concreet kunt maken? Impuls Zeeland geeft advies op maat, biedt een scan en met een innovatievoucher krijg je korting op het inzetten van een externe expert!

Tags: