Bijzonder poststuk voor ZMf

Bijzonder poststuk voor ZMf

We krijgen regelmatig mooie donaties, uit allerlei hoeken van de samenleving, van bedrijven tot particulieren. Maar onlangs kregen we een wel heel bijzonder poststuk binnen. Via de post ontvingen ZMf dit jaar namelijk een anonieme donatie. Uit een doodnormale witte envelop kwam een aardige gift in contanten, vergezeld van hartelijke en lovende woorden voor onze organisatie en ons werk voor de natuur.

19 december 2022

We willen onze ‘mystery’ donateur via deze weg hartelijk bedanken. We zijn heel blij met deze en alle andere giften, hoe bescheiden ze ook zijn. Ze krijgen altijd een goede bestemming, ze maken het mogelijk om iets extra’s te kunnen doen en nog beter voor de natuur in Zeeland op te komen.

Ook ZMf steunen?

Wil je ZMf ook helpen met een gift? Er zijn heel veel manieren om ons te helpen om Zeeland mooi en gezond te houden. Word lid of geef een lidmaatschap cadeau aan een vriend, familielid of aan je (klein)kind. En wist je dat er ook veel mensen zijn die hun nalatenschap schenken aan een goed doel? Mocht je dat overwegen, denk dan zeker ook aan ZMf!

Naar Steun ZMf