Tweede Algemene Ledenvergadering ZMf 2023

Tweede Algemene Ledenvergadering ZMf 2023

7 november 2023
19.30 uur - 21.30 uur

  • Organisatie: ZMf

Leden van ZMf zijn van harte welkom op onze ledenvergaderingen. Dit zijn er twee per jaar; een in juni en een in oktober. Daar mag je meedenken en praten over actuele onderwerpen die spelen op het vlak van natuur en in milieu in Zeeland. Liever alleen luisteren, dan kan natuurlijk ook. Leden die meer dan 1 jaar lid zijn krijgen ook stemrecht. Zo kun je meebeslissen over het beleid en koers van ZMf. Kom dus ook en zet deze datum alvast in je agenda!

Datum:

7 november 2023

Tijd:

19.30 uur – 21.30 uur

Locatie:

ZB Bibliotheek (Kousteensedijk 7, 4331 JE Middelburg)
Auditorium Beltje Wolff

Aanmelden of afmelden

Je kan via die knop ook makkelijk afmelden en de geagendeerde stukken accorderen of een van de andere opties aanvinken. Maar liefst zien we je aanmelding tegemoet!

Heb je nu al vragen voor in een van onze ledenvergaderingen, meld ons die dan alvast in het aanmeldformulier. Om de vergadering vlot te laten verlopen, kunnen wij die dan voorbereiden en tijdens vergadering beantwoorden.

Let op: Als wij geen aan- of afmelding van je ontvangen gaan wij ervan uit dat je instemt met de voorgelegde documenten en voorgestelde bestuurswijzigingen.

Aanmelden

 

Agenda en andere vergaderstukken

Hier volgen t.z.t. diverse stukken die aan bod komen tijdens de ledenvergadering, zoals de agenda, het verslag van de vorige vergadering en het jaarverslag.

Thema

Tijdens het themadeel van de vergadering willen we graag ingaan op een onderwerp uit de actualiteit. Daarvoor nodigen we vaak interessante sprekers uit die ons meenemen in een aansprekende inleiding. Het specifieke thema van deze vergadering zal nog nader worden bepaald.

Terug naar agenda

Tweede Algemene Ledenvergadering ZMf 2023