ZMf Adviespunt Ruimte en Milieu

ZMf Adviespunt Ruimte en Milieu

Zeeland is een dynamische provincie met relatief veel industrie, landbouw en een grote recreatiesector. Deze sectoren doorlopen groei en ontwikkelingen, zodat er regelmatig nieuwe ruimtelijke plannen ontstaan. Maar zijn die plannen wel duurzaam en voldoende ‘groen’ en vormen ze geen bedreiging voor natuur, landschap en milieu?

Ben jij, net als wij, begaan met de natuur en wil jij, eventueel met een groep, daarvoor opkomen? Op deze pagina vind je informatie over ruimtelijke plannen, natuurbescherming en over hoe je daar invloed op uit kunt oefenen. Het dient ter ondersteuning van jouw of jullie inzet als landschap- en natuurbeschermer.

Hulp bij vragen

Mocht je het antwoord op je vraag nog niet hebben gevonden, neem dan contact op met het Adviespunt Ruimte en Milieu van ZMf. Wij kunnen je van dienst zijn met:
– het snel beantwoorden van je/jullie praktische vragen
het samen in kaart brengen van je/jullie probleem en hiervoor de beste oplossing zoeken
– hulp bij het opstarten van (juridische) procedures
als de zaak hierom vraag; een professionele aanpak van jouw/jullie probleem door ZMf zelf
ons netwerk, zodat we jou of jullie snel in contact kunnen brengen met andere relevante organisaties

Nuttige websites

Dit kun jij doen

Ook meehelpen om ervoor te zorgen dat nieuwe plannen en ontwikkelingen in harmonie zijn met de  natuur in Zeeland en zorgdragen voor het milieu? Dat kan! Kijk hier wat jij kunt doen!

Contact

Ben je lid van ZMf en heb je een vraag of opmerking over ruimtelijke plannen in jouw omgeving? Neem dan contact met ons op.

Lid worden van ZMf

Adviespunt Ruimte en Milieu