Wetenschapsdag ZB

06 oktober 2018
Tijd:  10.00 - 16.00 uur
Locatie:  ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Middelburg

ZB (Planbureau en Bibliotheek van Zeeland) organiseerd op 6 oktober van 10-16u de jaarlijkse Wetenschapsdag, een dag waarop kinderen in de leeftijd 8-12 jaar de wondere wereld van techniek en wetenschap spelenderwijs kunnen ontdekken. De gehele bibliotheek Middelburg staat dan op z’n kop, want er komen gemiddeld wel zo’n 1500 bezoekers.

Diverse bedrijven en organisaties uit de technieksector of wetenschapssector kunnen zich op deze dag bij ons presenteren door bijvoorbeeld het aanbieden van een activiteit. Voorbeelden van eerdere activiteiten zijn: zonne-energie bootjes bouwen, sparebots solderen van oude electronica-onderdelen, maar ook activiteiten met de microscoop of muziekinstrumenten bouwen zijn al eerder de revue gepasseerd. De dag is geheel verzorgd, inclusief lunch en gezellige borrel na afloop en natuurlijk ontvang je voor je diensten een klein presentje. Ook een halve dag meedoen kan!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe organisaties die tijdens onze Wetenschapsdag een leuke, leerzame activiteit kunnen aanbieden. Uiteraard zorgen we voor de nodige exposure voor jouw organisatie. We horen heel graag voor 24 augustus of je organisatie ook iets kan betekenen tijdens de Wetenschapsdag.
U kunt het doorgeven via baudenaert@dezb.nl (Jeanine Naerebout)  en cdenood@dezb.nl (Cas de Nood) 

 

Overige activiteiten